„Tisztítsuk meg az Országot!” pályázatban segíthet a biztonságtechnika

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által meghirdetett „Tisztítsuk meg az Országot!” pályázati felhívásra ismét érdemes nagyobb figyelmet szentelni, melynek fő célja az illegális hulladéklerakók felszámolásának támogatása. A GeoVision Hungária Kft több megoldással tudja segíteni a pályázókat.

A pályázók, illetve pályázatot nyert résztvevők között szerepelnek önkormányzatok, civil szervezetek de egyházi jogi személyek is. A 2020-as projekt I. ütemterve megvalósításának határidejét 2021 szeptember végéig meghosszabbították, ezzel biztosítva a nyertesek számára a még be nem fejezett projektek megvalósítását. A GVHungária Kft. különböző biztonságtechnikai megoldásokkal járult hozzá már eddig is több nyertes projekt sikeres megvalósítását, melyek kapcsán már számos pozitív visszajelzés érkezett.

A pályázati időszaknak ezzel viszont még nincs vége. A cég a továbbiakban is készséggel és segítséggel  várja az eddigi és a jövőben várható ütemterveken pályázó résztvevőket. Legyen szó sorompó szettekről, vadkamera szettekről vagy éppen szigetüzemű napelemes kamerarendszerekről, széles körű szakmai támogatást nyújtanak tervezés, ajánlatkészítés és komplett rendszerek szállításának terén. Érdemes regisztrálni a geovision.shop.hu címen található weboldal, ahol a regisztrációt követően számos kedvezményes ajánlat közül lehet válogatni.

Szigetüzemű napelemes rendszerek – Kulcsrakész megoldás, mely egyben áldás

Miért jó szettben választani egy szigetüzemű kamerás napelemes rendszert? Gyakran fordul elő a biztonságtechnika világában a termékek közötti kompatibilitási probléma, melyre sajnos nem feltétlenül rögtön a vásárlást követően derül fény, hanem csak a telepítési folyamatok során.

 Ezt megelőzően jogosan merülhetnek fel a következő kérdések:

Vajon a kamera felszerelhető e konzol nélkül? Ha nem, biztosan jó lesz a kiválasztott konzol? Mekkora látószögű kamera javasolt a megfigyelni kívánt területhez? Vajon az akkumulátor méretezése elegendő lesz e és át is tudja majd hidalja az éjszakai és borús időszakokat?  Megfelelő lesz a fémszekrény mérete az eszközök elhelyezésére és megóvására? Oszlop hiányában, melyik típust válasszuk?

Rengeteg hasonló jellegű kérdés merülhet fel egy szigetüzemű rendszer tervezésénél, melyek alapos utánjárás hiányában sok fejfájást okozhatnak. Könnyen megkímélhetjük magunkat egy jól összeállított, előre letesztelt és összeszerelt szettel. A GVHungáriánál egy egyedülálló megoldást fejlesztettek ki a szigetüzemű kamerás napelem szettek összeállításával. Nem csak az áramforrás és Internet hiányának pótlását lehet így biztosítani, hanem a kompatibilitási problémák is kiküszöbölhetővé válnak. A szett révén valóra válhat a 12V 10W fogyasztású rendszerek igazi szigetszerű működése.

Mit tartalmaz a szigetüzemű szett?

Kültéri kábellel ellátott napelemtáblát, 1 db 15A-es napelemes töltésvezérlőt, mélykisülés elleni védelemmel, 1 db fém elosztószekrényt szerelőlappal és tömbszelencékkel előszerelve, 2 db többnapos áthidalást biztosító ipari akkumulátoros egységet, 1 db DC-DC feszültségszabályzót és biztosítékokat a rendszer védelmére, 1-1 db rozsdamentes tartószerkezetet a napelemtáblához és fémszekrényhez. A kapcsolószekrényt készre szerelve, míg a teljes rendszert beüzemelésre előkészítve szállítják a vevők által megadott címre.

Multifunkcionalitás az IP kamerák világából – Milesight Radar AI LPR csőkamera

Ahhoz, hogy maximálisan ki tudjuk használni professzionális napelem rendszerünk által termelt energiát és hatékonyan tudjuk védeni településeinket, városainkat a GVHungária Kft hamaroson bemutatja a Milesight Radar AI LPR 4X/12X Pro Bullet Plus hálózati kameráját. A valós körülmények közötti kameratesztelések már elkezdődtek, melyek eredményeivel kapcsolatban a cég közösségi oldalain lehet információt találni.

Miért is emelkedik ki a rendszámfelismerő kamerák sorából?

A fejlett 3D radar technológiának köszönhetően, a rendszámfelismerés mellett lehetővé válik a járművek helyzetének, irányának, színének, típusának és nem utolsó sorban a sebességének nagy pontosságú meghatározása. Sokoldalúsága, többfunkciós tulajdonsága révén a legkorszerűbbek közül való a rendszámfelismerő kamerák családjában.  Jól használható forgalom optimalizáláshoz, 90 méter észlelési távolságból méri a járművek adatait, akár 200Km/h sebességig.

Az AI algoritmusnak köszönhetően a Milesight Radar AI LPR csőkamera megbízható forgalmi adatokat szolgáltat a biztonság és a közlekedés javítása érdekében. Egy kamera 4 közlekedési sáv és 32 jármű egyidejű megfigyelésére alkalmas.

A Milesight a Sony nagy érzékenységű 1/2 ”-os érzékelőjét alkalmazza, amelynek kapacitása körülbelül kétszerese a hagyományosnak. Nagy érzékenységét telített és éles képek készítésére tervezték, nappali és éjszakai időszakra egyaránt. A Milesight Radar AI LPR csőkamera 100 képkocka/másodpercű képsebességgel és 4K videó lejátszási élménnyel párosul.

A GVHungária teljes körű szakmai támogatást nyújt minden biztonságtechnikai megoldás iránt érdeklődő számára, a pályázati feltételeket és egyedi igényeket figyelembe véve. Kérdés és árajánlat esetén keressék bizalommal a GVHungária kollégáit az info@gvhungaria.hu e-mail címen vagy a +36 1 205 35 27 –es telefonszámon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük