Új üzletággal bővült a RIEL

Bő egy év telt el azóta, hogy a 30 éves szakmai múltat maga mögött tudó RIEL új, Biztonsági ellenőrzés üzletágát elindította. A dinamikus fejlődésnek a több mint egy esztendeje tartó koronavírus-járvány gazdasági hatásai és következményei sem szabtak gátat. A RIEL immár a biztonsági ellenőrzés területén is jelentős piaci részesedéssel bír Magyarországon.

A Biztonsági ellenőrzés üzletág létrehozásával a RIEL egyébként is széles termékkínálata olyan magas színvonalú biztonsági megoldásokkal bővült, amelyek lehetővé teszik a felügyelt vagy védett területre be- vagy onnan kilépő személyek, gépjárművek és szállítmányok gyors és hatékony átvizsgálását.

Az üzletág termékkínálata lefedi a biztonsági ellenőrzés széles technológiai spektrumát:

A robbanószerek és veszélyes eszközök detektálásában világszinten élenjáró NUCTECH speciális biztonságtechnikai berendezések – többek között csomagvizsgáló, gépjármű átvizsgáló és cargo röntgenberendezések, robbanóanyag- és kábítószer-nyom detektorok – hazai képviseletét a RIEL Biztonsági ellenőrzés üzletága látja el. Emellett fémdetektor kapuk és kézi fémkereső eszközök, mobiltelefon detektorok, alvázszkennerek és testhőmérséklet mérő kamerák széles kínálatával nyújt hatékony megoldást az udvarias, biztonságos és gyors ellenőrzéshez. Mindemellett számos további különleges rendeltetésű eszköz is megtalálható a termékpalettán, úgy, mint a mindössze 4 kg-ot nyomó NUCTECH hordozható kézi röntgen, a RaySecur által kifejlesztett és a világon egyedülálló ─ mm-es technológiát alkalmazó, a küldemények beltartalmáról élő képet alkotó ─ levél- és kiscsomag átvilágító, a világszínvonalú NOVO roncsolásmentes anyagvizsgáló vagy a kiberbiztonságban élen járó Berkeley vezeték nélküli eszköz detektor

NUCTECH TR2000DC Robbanóanyag- és kábítószernyom detektor

Az új üzletág működtetésében kivétel nélkül komoly tapasztalattal bíró szakemberek vesznek részt.  Cserepes Csaba és Solymár Zoltán 2020 februárjában azzal a szándékkal csatlakozott a RIEL csapatához, hogy szakértelmükkel tevékenyen részt vegyenek a RIEL Biztonsági ellenőrzés üzletágának elindításában.

„Kivételes előnyt jelentett, hogy egy 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, biztos üzleti alapokon nyugvó, a szakma által elismert és megbecsült vállalkozás részeként jött létre a RIEL új üzletága.” – hangsúlyozta Cserepes Csaba, üzletágvezető.

„Már az indulás pillanatában olyan erőforrások álltak a rendelkezésünkre, amelyeknek a megszerzése önerőből egy új vállalkozás esetében hosszú évek munkájába telt volna. A RIEL komplett vállalati infrastruktúrájára támaszkodva foghattunk bele az értékteremtő munkába, és a mai napig kamatoztathatjuk a biztonsági ellenőrzés speciális technikai eszközeinek forgalmazásában, telepítésében, karbantartásában és javításában szerzett jártasságunkat.” – folytatta Cserepes Csaba.

„Az elégedett ügyfél a legjobb ügyfél!” – így fogalmazta meg Solymár Zoltán, kiemelt ügyfél kapcsolattartó az üzletág fő célkitűzését. Ennek megfelelően folyamatosan azon dolgozik, hogy új, magas színvonalú termékek kínálatával hosszú távon működő és megbízható megoldásokat nyújtson az ügyfelek számára.

A RIEL-nél megszokott, kiemelt fontosságú terméktámogatás rutinszerű és olajozott működését jelentős létszámú és kiemelkedő szaktudással rendelkező mérnöki csapat biztosítja. Az ő munkájuknak köszönhetően a forgalmazott termékekre vonatkozó valamennyi hasznos információhoz hozzájutnak ügyfeleik. Mérnökeik az új technológiák és termékek folyamatos felkutatása mellett legalább ugyanakkora hangsúlyt fektetnek az eszközök és berendezések valódi környezetben való tesztelésére.

Komoly beruházásokról lévén szó, a biztonságtechnikai eszközök saját vagy végleges környezetben történő előzetes tesztelése mindenképpen javasolt, ezt a lehetőséget a RIEL Biztonsági ellenőrzés üzletága térítésmentesen biztosítja, sőt, kifejezetten ajánlja. Így rengeteg bosszankodástól és felesleges költségtől mentesül az ügyfél, és nem utolsó sorban, a RIEL szakemberei segítségével megtalálhatja azt a megoldást, amely az adott környezet számára optimálisnak bizonyul. A biztonsági ellenőrző, áteresztő pontokon alkalmazott eszközöket termelőüzemek, állami intézmények, védett objektumok, határátkelők, BV intézetek vagy bármilyen anyag- és gyártástechnológiai terület számára ajánljuk.

Nagy Zsolt, kereskedelmi igazgató kiemelte, hogy a Biztonsági ellenőrzés üzletág bevezetésével egy új, izgalmas és speciális területre lépett a cég, ahol az ügyféligényekre közvetlenül és hatékonyan tudunk reagálni.

Miben rejlik a RIEL ereje?

Cserepes Csaba, üzletágvezető sem tudta jobban szavakba önteni a cég legfőbb értékeit, mint ahogyan azt Farkas Bernát, a cég alapítója és tulajdonosa tette korábban:

„Bár nagyot változott a világ, és a RIEL is sokat fejlődött, én továbbra is úgy gondolom, hogy a cégünk legfőbb ereje a munkatársaink jellemében és az egymáshoz és partnerekhez való jó viszonyukban rejlik. Enélkül nem is lehet sikeres vállalkozást építeni.”

A fentiek szellemében munkálkodik a RIEL Biztonsági ellenőrzés üzletágának csapata is, hogy rászolgáljon ügyfelei bizalmára.

Forrás: RIEL Biztonsági ellenőrzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük