GVHungária – …48, 49, 50, Állj! – A manuális emberszámlálás kiváltása

Videó analitikai szoftverek biztonságtechnikai felhasználása

A COVID járvány következtében sok vállalkozás kényszerült időszakos leállásra vagy csökkent kapacitású működésre, jó hír viszont, hogy a várva várt részleges újranyitással ismét folytathatják a tevékenységüket. Mindazonáltal a nyitással együtt járó négyzetméter-alapú létszámkorlátozás, újabb kihívások elé állítja az üzemeltetőket. A helyiségekbe belépő emberek számlálása komoly humán erőforrás problémát jelenthet, így joggal merülhet fel a kérdés, hogyan lehet kezelni a létszám ellenőrzést alacsony költségráfordítással?

A manuális emberszámlálásnak számtalan gyenge pontja van. Átcsoportosítás esetén folyamatosan biztosítani kell az erőforrást a létszámellenőrzésre, ezáltal viszont kevesebb figyelem juthat az ügyfelek kiszolgálására, potenciálisan csökkenhet a profit, nem beszélve a személyzet folyamatos egészségügyi kockázatáról.

Költséghatékony létszámellenőrzés

Ezen problémák kiküszöbölésére nyújtanak alternatívát a videoanalitika alapú megoldások, a GeoVision legújabb Milesight forgalom- és emberszámláló rendszerei. A technológia alkalmazása nem igényel erőforrás átcsoportosítást, a rendszer kiépítésének költségei pedig töredék részét teszik ki a külsős megbízásokhoz képest. Ez az automatizált megoldás akár egy hónapon belüli megtérülést hozhat, valamint a munkavállalók és ügyfelek közötti kontakt számot is redukálhatjuk. A riasztóberendezéssel ellátott rendszer valós idejű feldolgozást biztosít és jelez, ha eléri a létszámkorlátot, a pontos és megbízható adatfeldolgozásnak köszönhetően pedig kiküszöbölhetőek az esetleges emberi mulasztások.

Az adat érték

A létszámkorlátozások feloldása után mehet a rendszer a kukába? Egyáltalán nem, sőt! Egyben egy üzleti intelligencia rendszerről is beszélünk, hiszen a napi szinten kezelt látogatottsági adatokból számos analitika készíthető, melyek segítségül szolgálhatnak az üzleti teljesítmény javításában. Hogyan? A statisztikák gyors rálátást adnak a forgalmasabb időszakokra, így hatékonyabb személyzet beosztást készíthetünk. A riasztási rendszer segítségével előre jelezhetőek a hosszú sorok kialakulásai, hatékonyabbá téve ezzel például a kassza-beosztásokat.

A GV Hungaria szakmai partnereivel, a rendszer teljes kiépítését, üzembehelyezését és kulcsrakész átadását is vállalja, szoros műszaki támogatás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük