Jelentős cégfúziók és felvásárlások körkép a biztonsági szakmában

A zűrzavaros 2020-as évben folytatódott a konszolidáció a fizikai biztonsági piacon a kis- és középvállalkozások területén, mindemellett számos mega-ügylet is történt. nézzünk jónéhány példát a céges hírek világából.

Forrás: Minor Food

A Wesco összeolvad az Anixterrel

A WESCO International, Inc. (B2B) terjesztést, logisztikai szolgáltatásokat és ellátási lánc megoldásokat kínáló vállalat bejelentette, hogy befejezte egyesülését az Anixter International Inc. céggel, létrehozva ezzel a premier, globális B2B disztribúciós és ellátási lánc megoldásokat kínáló vállalatot. Az Anixter a WESCO International teljes tulajdonú leányvállalatává válik.

Az ACRE megszerzi a Razberit

Az ACRE amely 2012-es alapítása óta kulcsszerepet játszik a biztonságpiaci kezdeményezések globális fejlesztésében és megvalósításában megvásárolta a texasi Farmers Branch  Razberi Technologies céget  és intelligens videomegfigyelési, az automatizált biztonsági szoftver és az egészségfigyelő szoftverek termékcsaládját integrálja a bejáratott   ComNet portfólióba. A ComNet most már a Razberi termékeit forgalmazza kialakított csatornáin keresztül.

A Motorola felvásárolja az IndigoVisiont és a Pelcot

A Motorola Solutions szerint az IndigoVision termékkínálat, a globális jelenlét és az ügyfélkör vonatkozásában „nagymértékben képes kiegészíteni” a Motorola Solutions meglévő videomegfigyelési piaci jelenlétét. Az előnyök között szerepel a fokozott földrajzi elérhetőség, potenciálisan szélesebb ügyfélkörben. „A Pelco innovációs tapasztalata, nemzetközileg elismert márka, globális csatorna és az ügyfél által telepített bázis lehetővé teszi számunkra, hogy tovább bővítsük globális lábnyomunkat a vállalati és közbiztonsági területen ” – nyilatkozta Greg Brown, a Motorola Solutions elnök-vezérigazgatója az ikonikus márkáról.

A Johnson Controls „lenyeli” a Qolsys-t

A Qolsys Inc., a lakossági és kereskedelem biztonság, valamint az intelligens otthon gyártója tovább fejleszti a Johnson Controls globális innovációs platformot, új generációs biztonsági és intelligens épületmegoldásokat kínálva. A JCL már 2014 óta többségi részesedéssel rendelkezik a társaságban.

ADT és Google Home partnerség

Az együttműködés egyesíti a Nest díjnyertes hardvereit és szolgáltatásait, amelyek a Google gépi tanulási technológiáját alkalmazzák, az ADT telepítési, szolgáltatási és professzionális felügyeleti hálózatával, hogy hatékonyabb intelligens otthont és integrált élményt teremtsen az ügyfelek számára az Egyesült Államokban. A Google ADT-be történő tőkebefektetésének lezárása után a Google az ADT fennálló összesített közös tőkéjének 6,6% -át fogja birtokolni.

A Securitas öt országban szerzi meg a STANLEY-t

A Securitas megvásárolta a STANLEY Security elektronikus biztonsági üzletágait Németországban, Portugáliában, Svájcban, Szingapúrban és Indiában. A felvásárlás összhangban áll a Securitas azon törekvésével, hogy megduplázza a biztonsági megoldások és az elektronikus biztonsági üzletág méretét, és bővíti a Securitas elektronikus biztonsági lábnyomát és képességeit.

Az Allied Universal összevonja üzleti tevékenységét a G4S-el

Az évet zárva az Allied Universal az USA egyik legnagyobb biztonsági cége és a G4S irányító igazgatóságai megállapodtak a vételi ajánlat feltételeiről. Az üzlet lezárja a G4S hat hónapos pályázati háborúját. Az összevont üzleti tevékenység várhatóan körülbelül 18 milliárd dollár éves bevételt fog generálni 85 országban több mint 750 000 emberrel rendelkező globális munkaerővel.

A Quantum felvásárolja a Western Digital üzletágat

A Quantum Corporation  megállapodást kötött a Western Digital Technologies, Inc. céggel, a Western Digital Corp. leányvállalatával az ActiveScale tárolási üzletág megvásárlására. Az akvizíció bizonyítja a Quantum elkötelezettségét az innováció és a növekedés iránt, kiterjesztve a vállalat vezető szerepét a video- és strukturálatlan adatok tárolásában és kezelésében, szoftveres megoldásokkal.

Forrás: sourcesecurity.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük