Cerberus Cloud Apps felhő alapú szolgáltatások

A Cerberus Cloud Apps szolgálatások olyan szoftveres applikációk gyűjteménye, amelyek a Cerberus PRO tűzjelző portfólió digitalizációját valósítják meg. Ennek a csomagnak a része a Cerberus Portal és a Cerberus Connect X300 gateway.

A Cerberus Portal egy online felhő alapú szoftveres alkalmazás, amely segítéségével partnereink non-stop 24/7 tudnak csatlakozni a helyszíneken üzemelő tűzjelző rendszereikhez értesülve azok állapotáról, egy időben, akár több helyszínt is felügyelve.

Forrás: Siemens Zrt.

A szoftver főbb jellemzői a multi-site (több telepítési helyszín egyidejű megjelenítése), az esemény értesítés valamint a felhasználói felügyelet és kezelés ugyan azon a felületen. A Cerberus Portal elérhető asztali PC-n és laptopon kívül még táblagépekre is.

A Cerberus Portal hatékony megoldás lehet a több telepítési helyszínnel rendelkező cégek üzemeltetőinek, valamint rendszer karbantartóknak. A Cerberus Portal nemcsak egy egységes megjelenítő felülete a csatlakoztatott tűzjelző site-oknak, hanem az integrált „Tunnel Connection” segítségével távolról el lehet érni magát a tűzjelző központot is a Cerberus Engineering Tool programozó szoftverrel.

A Cerberus Portal-hoz történő kapcsolódás a Connect X300 elnevezésű gateway segítségével történik, amely biztonságos távoli kapcsolatot tud létesíteni a felhő szerverrel, amely segítségével elérhetők a Cerberus PRO tűzjelző központok.

Forrás: Siemens Zrt.

Az eszköz firmware verziójától függően képes integrálni BACnet/IP vagy Modbus/TCP eszközöket és rendszereket úgy, mint Cerberus PRO FS720 tűzjelző rendszerek. Az eszköz biztonságosan továbbítja az adatokat a felhőbe vezetékes hálózaton keresztül vagy mobil hálózaton keresztül (kiegészítve 4G routerrel + SIM kártyával).

Forrás: Siemens Zrt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük